Soms loop je ergens tegen aan waar je alleen in vast loopt. Je denken gaat in kringetjes en je ziet zelf niet meer wat de oplossing zou kunnen zijn. Coaching kan dan een mogelijkheid zijn om weer een stap verder te komen in je proces. Er worden geen antwoorden gegeven maar er wordt actief gewerkt met dat wat jij in je hebt. En dan komt het antwoord vanzelf.

Coaching is nadrukkelijk bedoeld om je eigen potentieel beter in te zetten. Je eigen kwaliteiten leren kennen en ook de valkuilen die daar bij horen. Dan kan je je leven weer vorm geven zoals bij je past.

In coaching wordt gebruik gemaakt van verschillende methodes om naar het gewenste doel te reizen. Het lichaamsbewustzijn (o.a. yoga), creativiteit of visualisaties zijn een paar van de mogelijkheden. Ik houd er van om praktisch te werken, in mijn praktijk vind ik praten minder belangrijk dan ervaren. Yoga vormt een handige tool om vastzittende denk- en doepatronen los te maken.

Een intakegesprek is gratis. In dit gesprek kijken we of er een ‘klik’ is en of we verder het coachingstraject willen aangaan.

Daarna kost een coachingsgesprek (1,5 uur) 85 euro ex. BTW.